Despre Balul EurekaPovestea Balului Eureka începe în 2006. Asociaţia Eureka organizează acest bal al întreprinzătorilor maghiari din Cluj în perioada Carnavalului în scopuri caritabile. Veniturile obţinute din aceste evenimente sunt folosite pentru a susține proiecte caritabile sau sunt donate unor organizaţii non-guvernamentale din judeţul Cluj pentru a sprijini activităţile lor în domeniul social, cultural sau educaţional. Pe lângă asistenţa oferită societăţii civile, scopul Balului Eureka este de a reînnoi o tradiţie mai veche, şi anume Balul din Ardeal, continuând tradiţia balurilor organizate de diferitele bresle.

Asociația Eureka are deosebita plăcere să vă invite, împreună cu partenerul/partenera Dvs., la cea de-a 10‑a ediție a Balului EUREKA, care va avea loc pe data de 15 februarie 2020, de la orele 18.00, la Restaurantul Venezia din incinta Grand Hotel Italia.

Taxa de participare: 600 RON / persoană. Ținută: black tie.

Confirmarea de participare și plata se face exclusiv online pe site-ul asociației www.eurekaklub.ro/eurekabal. Pentru mai multe informații, adresați-vă cu încredere organizatorilor la telefon 0745.167.733 sau prin e-mail la adresa: bal@eurekaklub.ro

Despre noi


Asociaţia Eureka a fost înfiinţată în 2003 de un grup de întreprinzători maghiari din Cluj. S-a născut din voinţa unui grup de prieteni şi are ca misiune întărirea prieteniei dintre membrii săi creând în acelaşi timp şi oportunităţi de a-i ajuta pe alţii.

Scopul Asociaţiei este susţinerea dezinteresată a unor cauze bune, ajutarea comunităţii locale, a grupurilor sociale dezavantajate şi a păstrării identităţii diasporei maghiare, precum şi sprijinirea activităţilor culturale de păstrare a tradiţiilor. De asemenea, Asociaţia îşi asumă ca şi sarcină susţinerea financiară a pregătirii tinerilor talentaţi şi a conducătorilor economici viitori.

Membrii Asociaţiei Eureka, în număr de 20, reprezintă cel mai puternic segment al sferei de afaceri clujene. Aceşti întreprinzători doresc să-şi asume răspunderea pentru sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. Prin politica sa de susţinere, Asociaţia oferă sprijin financiar unor organizaţii şi programe viabile donându-le fonduri cu ajutorul cărora acestea pot deveni entităţi capabile să funcţioneze prin forţe proprii. Pe lângă sprijinirea celor dezavantajaţi şi a cauzelor nobile, apartenenţa la această Asociaţie înseamnă şi ajutarea activităţii private, profesionale şi publice a membrilor săi şi crearea unui mediu economic caracterizat prin relaţii cordiale şi bazat pe încredere reciprocă

Galerie foto


Contact


Mai multe informații

Mesajul a fost trimis, mulțumim

Locația balului

Grand Hotel Italia

Tel: 0745.167.733

Email: bal@eurekaklub.roASOCIAŢIA EUREKA
Cluj-Napoca, str. Arany János, nr.15, ap.6,
jud. Cluj,
încheiere civilă nr. 6737/15.08.2003; 30-1/29028,
CIF: 15706684 din 29.08.2003