Despre noi


Asociaţia Eureka a fost înfiinţată în 2003 de un grup de întreprinzători maghiari din Cluj. S-a născut din voinţa unui grup de prieteni şi are ca misiune întărirea prieteniei dintre membrii săi creând în acelaşi timp şi oportunităţi de a-i ajuta pe alţii.

Scopul Asociaţiei este susţinerea dezinteresată a unor cauze bune, ajutarea comunităţii locale, a grupurilor sociale dezavantajate şi a păstrării identităţii diasporei maghiare, precum şi sprijinirea activităţilor culturale de păstrare a tradiţiilor. De asemenea, Asociaţia îşi asumă ca şi sarcină susţinerea financiară a pregătirii tinerilor talentaţi şi a conducătorilor economici viitori.

Membrii Asociaţiei Eureka, în număr de 20, reprezintă cel mai puternic segment al sferei de afaceri clujene. Aceşti întreprinzători doresc să-şi asume răspunderea pentru sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. Prin politica sa de susţinere, Asociaţia oferă sprijin financiar unor organizaţii şi programe viabile donându-le fonduri cu ajutorul cărora acestea pot deveni entităţi capabile să funcţioneze prin forţe proprii. Pe lângă sprijinirea celor dezavantajaţi şi a cauzelor nobile, apartenenţa la această Asociaţie înseamnă şi ajutarea activităţii private, profesionale şi publice a membrilor săi şi crearea unui mediu economic caracterizat prin relaţii cordiale şi bazat pe încredere reciprocă

Paprika Rádió


Paprika Rádió a fost înființată în 2006 la inițiativa membrilor Asociației Euréka, cu scopul de a oferi conținut independent, valoros și vesel studenților maghiari din Cluj și din împrejurimi.

Membrii Euréka continuă să susțină funcționarea postului de radio și a echipei, exercitând în același timp drepturile și îndatoririle de proprietari.

Paprika Rádió weboldala

Contact


Mai multe informații

Mesajul a fost trimis, mulțumim

ASOCIAŢIA EUREKA
Cluj-Napoca, str. Arany János, nr.15, ap.6,
jud. Cluj,
încheiere civilă nr. 6737/15.08.2003; 30-1/29028,
CIF: 15706684 din 29.08.2003